Nieuws over Jongekrijg Renovatie en de renovatiemarkt

Jongekrijg Renovatie en de marktontwikkelingen

Wij van Jongekrijg Renovatie houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over ons bedrijf en de renovatiemarkt. Volg hier altijd de laatste ontwikkelingen op de voet.

Jongekrijg Renovatie

BOMAR DEURPAUMELLE EN DEURSCHARNIEREN:

25 jaar geleden zijn in veel huizen deurpaumelle- en deurscharnieren gebruikt van het merk Bomar.

De orginele Bomar deur paumelles en scharnieren zijn al geruime tijd niet meer verkrijgbaar.

Wanneer een Bomar deurpaumelle en/of het deurscharnier vervangen moet worden, is men genoodzaakt het gehele stalen kozijn te vervangen.

DMC-DESIGN is met een oplossing gekomen, om niet het gehele kozijn te hoeven vervangen.

De orginele Bomar deurpaumelle en het Bomar deurscharnier is door dmc-design exact nagemaakt en passen daardoor perfect  in het bestaande stalen kozijn.

Bij DMC-DESIGN ligt alles op voorraad en alle benodigde informatie staat gemeld op de website: dmc-design.nl

 

 

 

HOE HERKEN IK EEN VAKMAN:

 

OFFERTE

Een vakman levert een gedetailleerde offerte, waarin alle werkzaamheden zijn weergegeven en neemt alle tijd om de offerte met je door te nemen.

Een vakman helpt je kosten te besparen. Geef aan dat je zelf ook bepaalde (voorbereidende) werkzaamheden wilt verrichten en de vakman vertelt je wat hij precies van je verwacht.

 

ADVIES

Een vakman denkt breder. Hij adviseert dus niet alleen over wat jij hem gevraagd hebt, maar denkt ook mee over onderhoud, afwerking en thema’s als brandwerendheid.

Een vakman denkt met je mee, adviseert, maar raadt ook af, wanneer je iets voorstelt, dat niet verstandig kan zijn. Bij een aanbouw bijvoorbeeld wordt je woonkamer een grotere ‘klankkast’, waardoor de akoestiek in je kamer aanzienlijk kan veranderen, of de buren misschien last krijgen van meer contactgeluid. De vakman zal in dit geval een betere geluidsisolatie adviseren.

Een vakman vraagt hoe jouw ‘woongedrag’ is: heb je bijvoorbeeld huisdieren of (kleine) kinderen? De wijze waarop een ruimte gebruikt wordt, bepaalt mede de keuze voor specifieke constructies en materialen.

 

HELDERHEID

Een vakman geeft duidelijk aan welke werkzaamheden verricht moeten zijn voordat hij aan de slag kan (bijvoorbeeld: dat alle elektra en waterleidingen gelegd moeten zijn), zodat je niet met vervelende verrassingen geconfronteerd wordt.

Een vakman maakt heldere afspraken met jou over de afvoer van restmateriaal.

Een vakman maakt duidelijk wat je mag verwachten. Er bestaan allerlei normen en richtlijnen waaraan het werk van bijvoorbeeld een stukadoor moet voldoen. Zorg dat jullie dezelfde norm (en dus dezelfde verwachting) in gedachten hebben!

 

KWALITEIT

Een vakman probeert niet sneller dan verstandig is zijn werk op te leveren. Vakmanschap en kwaliteit nemen tijd in beslag, hoewel klusprogramma’s op TV je misschien anders doen geloven.

Een vakman kan monsters laten zien van de materialen die jij overweegt of biedt aan je één van zijn referentieprojecten te bekijken. Zodat je de kwaliteit van zijn werk met eigen ogen kunt zien. Natuurlijk is het ook een goed teken dat hij nog steeds welkom is bij zijn klanten...

 

Kortom: een vakman staat voor kwaliteit, denkt met je mee en durft vakwerk te garanderen.

 

MATERIALEN VOOR HET REALISEREN VAN EEN HANGEND TOILET:

 

Wandcloset  -  Closetzitting -  Speciaal frame met stelpoten -  Pluggen (6 en 10 mm) - PVC pijp - Mof -  Lijm Knelfittingen -  Teflon tape -  Spijkerpluggen - YTONG-blokken of Watervast multiplex -  Tegels - Rolmaat - Waterpas -  Potlood -  Boormachine -Steeksleutels - Decoupeerzaag -  IJzerzaag - Buissnijder  - Lijmkam  - Tegellijm  - Sanitair kit - Tegelsnijder - Tegelstrippen. 

KLUS TIP:

 

Slecht tegel- en kitwerk veroorzaken lekkages.

Controleer regelmatig het kitwerk van de badkamer, om toekomstige lekkages te voorkomen.