Ik heb referenties en een kwaliteitskeurmerk

Jongekrijg Renovatie en haar klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hieronder enkele ervaringen van recente opdrachten. 

Portugese tegels

Firma Jongekrijg heeft bij ons, in - een niet gemakkelijk-motief, met portugese tegels een keukenvloer gelegd en wij waren uiterst tevreden. De vloer is strak en nauwkeurig gelegd, afspraken werden nagekomen.

Ook eerdere werkzaamheden werden tot volle tevredenheid uitgevoerd, dus zullen wij zeker niet aarzelen om Cock te vragen voor volgende werkzaamheden!

Marcel en Tina Lagendijk

Dakkapel

Complete dakrenovatie tot volle tevredenheid uitgevoerd. Tevens zijn door een derde partij 2 dakkapellen geplaatst in samenwerking met Jongekrijg Renovatie. Alles is op zeer prof. wijze afgehandeld. Zeker aan te bevelen.

B. de Man

Keukenrenovatie

Weer een klus laten doen door Jongekrijg renovatie. Eerder al nieuwe kozijnen met dubbelglas laten plaatsen, nu een nieuwe (IKEA) keuken in mijn huis. Geheel in elkaar gezet en geplaatst door Cock.

Tevens de nutsvoorzieningen aangepakt door hemen natuurlijk alles weggewerkt achter een mooie stuc laag, waar hij later goed tegelwerk heeft afgeleverd.

Op naar de volgende klus. Ik heb een oud huis, dus nooit klaar, wel gerust gevoel dat je een vakman achter de hand hebt.

Rob van den Berg

Gerealiseerde projecten

Jongekrijg Renovatie en de Kwaliteitsvakman

keurmerk kwaliteitsvakman jongekrijg renovatie

Jongekrijg Renovatie heeft het kwaliteitsvakman keurmerk. Dit keurmerk mogen vakmannen alleen gebruiken, mits ze ervaren en betrouwbaar zijn. Zo bent u dus verzekerd van hoge kwaliteit, garantie en duidelijkheid.

 

0 reactie(s)

Wilt u ook uw ervaring delen?